Pronájem bytu 2+1, tř. 17.listopadu, Karviná

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou
Druh: byt 2+1
Typ: pronájem
Okres: Karviná
Lokalita: Karviná
Ulice: tř. 17. listopadu
PENB: G
Aktualizace: 26.06.2024 20:22
Číslo zakázky: 00245
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 3
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Nabízíme Vám k pronájmu krásný, prostorný byt po rekonstrukci o dispozici 2+1 a celkové výměře 57 m2 v pěkném a klidném prostředí Karviné, v žádané části Ráj. Bytová jednotka po opravdu krásné rekonstrukci pro vás bude nachystána k nastěhování téměř okamžitě.

Ve všech obytných pokojích jsou položeny nové, kvalitní plovoucí podlahy, v kuchyni, koupelně je položena světlá dlažba. Celá bytová jednotka je samozřejmě kompletně vymalovaná, uklizená a voňavá.

Náklady na tento byt přijdou nového nájemníka na částku 10 500 Kč měsíčně plus zálohy na teplo a vodu ve výši 2 700 Kč. Elektřinu a plyn si nový nájemník navede u dodavatele na své jméno a může si tak sám určit výši měsíčních záloh dle svých skutečných potřeb. Před nastěhováním je potřeba počítat také s vratnou kaucí ve výši dvou měsíčních nájmů a s odměnou RK ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Těšíme se brzké shledání při prohlídce této velice zajímavé bytové jednotky.
Realitní makléř:

Zákaznická Linka
tel: 420800023033

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 68 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop